* VANAF 50 STUKS | * VOORDELIG & SNEL | * GRATIS VERZENDING BeNeLux

Product filters

Materiaal
Soort Beker
Inhoud CC

Koffiebekers met logo

BudgetCup bedrukt kartonnen koffiebekers in elk gewenst design. Enkelwandig en dubbelwandig. Verkrijgbaar in 100 cc (espresso) 180 cc (koffie), 200 cc (cappuccino) en 300 cc (latte). De kleur en de lay-out kies je helemaal zelf. Hiervoor hebben wij een handig ontwerpsjabloon gemaakt, waarop je aangeeft hoe de beker eruit moeten komen te zien. De perfecte promotiebekers voor zakelijke relaties die aanschuiven, op een beurs, seminar of ander business event!

Koffiebekers bedrukken

Om koffiebekers volledig te bedrukken wordt het design in een waaiervorm gemaakt en gedrukt. Het ontwerpsjabloon op onze website heeft ook deze vorm. De bekers zijn nog plat op het moment dat ze de machine in gaan. Ze worden na het drukproces pas in 3D gevormd. Hierdoor blijft jouw ontwerp strak en perfect gepositioneerd. Onze koffiebekers worden fullcolor gedrukt, voor de beste kleurkwaliteit.

Goedkope koffiebekers: verzending en levering

It’s all in the name! BudgetCup levert goedkope koffiebekers. Goede kwaliteit, voor een betaalbaar bakje koffie. Bestellen kan al vanaf 50 stuks en regel je simpel en snel online. Bedrukte koffiebekers zijn er al vanaf €75,- (50 stuks). Verzending binnen Nederland of naar België is altijd gratis! Voor de levering moet u rekenen vanaf vijf werkdagen.

Onbedrukte bekers

Naast bedrukte koffiebekers, leveren wij ook onbedrukte bekers: onze ‘standaard bekers’. Ze zijn - net als de bedrukte koffiebekers - gemaakt van karton, alleen is in dit geval geen enkele vorm van bedrukking toegevoegd. Ook geen kleur aan de buitenzijde. Je krijgt dus een originele, duurzame karton-look!