* VANAF 50 STUKS | * VOORDELIG & SNEL | * GRATIS VERZENDING BeNeLux

ONBEDRUKTE BEKERS

Duurzaam drinken

Duurzame koffie wordt gedronken uit een duurzame beker. Een beter milieu begint met een goede bak koffie! Onze onbedrukte koffiebekers hebben niet alleen een milieuvriendelijk - kartonnen - uiterlijk, ze zijn ook vriendelijk voor je portemonnee. Al verkrijgbaar vanaf €32,50 voor 1.000 stuks!

Geen producten in deze categorie

Duurzaam drinken

Wegwerp koffiebekers niet duurzaam? Wist je dat als je een kartonnen koffiebeker niet meteen weggooit, maar twee keer gebruikt, je al duurzamer bezig bent dan iemand die zijn koffie uit een porseleinen kopje drinkt! Karton is bovendien één van de meest duurzame en innovatieve producten die er zijn. Het heeft een hernieuwbare bron, wordt milieuvriendelijk geproduceerd en kan worden hergebruikt. Dan smaakt zo’n kopje koffie toch ineens een stuk lekkerder, toch!

Goedkope koffiebekers: verzending en levering

Op zoek naar goedkope koffiebekers? Gevonden! BudgetCup levert al onbedrukte koffiebekers vanaf €32,50 per 1.000 stuks. Onbedrukte koffiebekers zijn er alleen in ons 200 cc formaat. Dit is de afmeting van een regulier koffiekopje. Bestellen kan direct online, binnen een paar klikken ontvangen wij je order. Deze wordt door ons meteen verwerkt en binnen ongeveer twee werkdagen wordt de bestelling geleverd.

Koffiebekers bedrukken

BudgetCup biedt ook de mogelijkheid om koffiebekers te bedrukken. We kunnen ze in elk gewenst design leveren. Gebruik ons ontwerpsjabloon om de bekers helemaal naar eigen smaak te ontwerpen, wij regelen de rest! De koffiebekers worden fullcolor gedrukt. Het ontwerp gaat in 2D de drukmachine in. De bekervorm wordt pas na het drukproces gevormd. Op die manier blijft het drukwerk strak en perfect gepositioneerd.

Koffie accessoires

Suiker en melk in de koffie? Wij leveren ook bijbehorende roerstokjes. Omdat de achterkant van je pen toch minder lekker roert ;) Coffee on the go? Dan bieden onze deksels uitkomst. Verkrijgbaar in wit en zwart voor de formaten 180 cc (koffiebeker) 200 cc (cappuccino) en 300 cc (latte).