* VANAF 50 STUKS | * VOORDELIG & SNEL | * GRATIS VERZENDING BeNeLux

Bedrukte Kartonnen Bekers

08-03-2019
door Maarten van Polen

Budgetcup kartonnen bekers

Of je nu een koffiebar hebt, naar een beurs gaat, een feest geeft of gewoon gek bent op je eigen bedrijf met een totaal uitstraling. Budgetcup zorgt dat je de beste kartonnen bekers snel, goedkoop geleverd krijgt. Er gaat niets boven een heerlijke kop koffie uit een beker met je eigen logo. Of je nu een bedrijf bent, vereniging of instelling. We verzorgen ook bekers voor bedrijven waar de werknemers jarig zijn en daarmee verrast worden met het feit dat je de hele dag uit een beker drinkt met haar of zijn foto op de kartonnen koffiebeker. Snelle levering, uitstekende kwaliteit, tegen budget prijzen. Ergens anders goedkoper gezien, laat het ons weten. Bekijk de bekers en bestel snel je bedrukte kartonnen bekers bij Budgetcup.nl


Eigen bedrukte kartonnen koffiebeker

De bedrukte kartonnen koffiebekers hebben een attentiewaarde per beker koffie van wel 7 minuten per koffiebeker. Hoe leuk is dat, als je een collega op de beker voorbij ziet komen die jarig is geweest of van een jubileum geniet. Ook voor marketing doeleinden, beurzen, maar ook productintroducties zijn de kleine aantallen bedrukte kartonnen bekers prima inzetbaar. Mocht je naast de kleine aantallen, grotere aantallen bedrukte bekers zoeken voor je bedrijf, vereniging of instelling, stuur dan een mail naar sales@budgetcup.nl en wij zorgen dat je zo spoedig mogelijk een passende offerte ontvangt.


Koffiebekers bedrukt bestellen

Laat je verrassen door de mogelijkheden. Ontwerp je kartonnenbeker middels het sjabloon van de passende beker voor jouw gelegenheid. Bestel en betaal de kartonnen beker in de shop. Stuur je ontwerp naar sales@budgetcup.nl en na definitieve beoordeling van het ontwerp en laatste goedkeuring gaan we produceren. Snel geleverd, prijzen inclusief transport. Top bedrukte bekers tegen budget prijzen.

Opmerkingen

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling